Over ons

Historie:
De grondlegger van Arps & zoon drukkerij was Bernardus Arps die in 1860 zijn bedrijf startte in Culemborg.

De volgende stap was de verplaatsing van het bedrijf in 1871 naar de Groote Markt in Rotterdam.

Twee volgende generaties, beiden Gerardus Christiaan, zorgden voor groei van het bedrijf. Tijdens de meidagen van 1940, bij het bombardement op Rotterdam, ging het bedrijf verloren.

Het werd weer opgebouwd aan de Schiekade. Onder de vierde generatie, Willem Arps, verhuisde de drukkerij in 1981 naar de Alexanderpolder.

Heden: Vijfde generatie, Ivo Arps, heeft het bedrijf verhuisd naar Oud Beijerland.

Inmiddels is de drukvoorbereiding uitgegroeid tot een full-service pre-press afdeling, die niet alleen meer met ‘press’ bezig is maar ook met de allernieuwste ontwikkelingen op de digitale snelweg.

Ook de drukkerij ondergaat een permanente ‘up-date’ om zo snel mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen van de opdrachtgever zoals kwaliteit, efficiëntie en levertijd.
De milieu aspecten worden als belangrijk in de bedrijfsvoering ervaren.

Met motivatie en vakmanschap bouwt Arps & zoon drukkerij, inmiddels onder de vijfde generatie met Ivo Arps, verder aan haar bekendheid als grafisch dienstverlener.

Onze dienstverlening:
Ervaring heeft ons geleerd dat in de loop der jaren bij cliënten een stroom administratief en commercieel drukwerk ontstaat die, zeker bij meerdere vestigingen in binnen- en buitenland, soms moeilijk beheersbaar is.

Voortschrijdende automatisering dwingt tot stroomlijning van dit drukwerk (online web-based ordering system) om een zo efficiënt mogelijk pakket samen te stellen dat tegemoetkomt aan de soms gecompliceerde eisen van bedrijfssegmenten en -vestingen. Daarnaast moet het toeleveringsbedrijven en cliëntèle een duidelijk beeld bieden van uw opdrachten en informatie.

Arps helpt u bij het onderzoek en de stroomlijning en standaardisering van alle gebruiksdrukwerken. Waakt over doelmatigheid, helderheid, uniformiteit en houdt rekening met milieu-aspecten, en niet te vergeten een economisch verantwoorde inkoop.

Arps verzorgt ook het voorraadbeheer van uw drukwerk-pakket welke online (stock management systeem) is te raadplegen en af te roepen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • groot inkoop papier en opslag
  • (deel-) productie vanuit opslag
  • (hoog-) volume productie gereed voor opslag
  • distributie gereed product vanuit opslag
  • opslag nemen en distributie goederen van derden
  • logistieke verzorging door geheel Nederland met eigen logistieke middelen
%d bloggers liken dit: